GDPR - Notiuni Esentiale

Cerintele impuse si masurile necesare pentru respectarea Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale

   Video prezentare

Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, adoptat de Parlamentul European in 2016, intareste si extinde drepturile cetatenilor Uniunii Europene asupra propriilor date personale. Acest regulament intrat in vigoare pe 25 mai 2018 este impresionant prin dimensiune, complexitate precum si prin numarul si strictetea obligatiilor impuse tuturor organizatiilor - societati comerciale, institutii publice sau organizatii non profit.

Sanctiunile sunt draconice in limita a 20 milioane Euro sau 4% din cifra de afaceri anuala globala.

Amploarea si durata masurilor necesare presupun cunoasterea continutului si impactului acestui regulament asupra organizatiilor.


Iata propunerea noastra:

Un curs concis si clar pentru definirea si implementarea actiunilor obligatorii referitoare la protectia datelor personale


 

In doar 5 module, in numai 75 minute - oricand doriti

  • Va veti familiariza rapid si clar cu continutul Regulamentului
  • Veti intelege efectele concrete asupra organizatiei dvs
  • Veti primi un instrument practic pentru definirea si implementarea planului de actiuni adaptabil organizatiei dvs
"Cursul este clar, concis dar mai ales foarte util. Sfatul meu este sa nu va jucati cu datele personale ale angajatilor.... este posibil sa va coste munca si profitul companiei pentru cativa ani de zile."

Gheorghe A.

Instructor


Daniela Cretu
Daniela Cretu

Daniela este Managing Partner al Opteam, o companie specializata în optimizarea companiilor de orice dimensiuni. Daniela are peste 20 de ani de experienta în roluri de management în companii multinationale si contribuie, de peste 5 ani, la succesul companiilor prin servicii de strategie & dezvoltare de business.

Ariile de expertiza ale Danielei includ managementul de proiect, elaborarea strategiilor de business, optimizarea proceselor interne ale unei companii si coaching de business.

Daniela detine un MBA de la University of Washington, certificarea Six Sigma Black Belt si este coach certificat de John Maxwell Team. Este co-autoare a "Ghidul practic pentru antreprenori".


Programa Cursului


  Inainte de orice ...
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  Cei 3 Actori si cele 7 Principii
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  Impactul Regulamentului
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  Regulamentul din Perspectiva Organizatiilor
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  Consecinte Legale si Comerciale
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  Test Final
Disponibil in zile
zile dupa inrolare
  BONUS
Disponibil in zile
zile dupa inrolare

Un material foarte bine structurat, inteligibil, accesibil, clar. Am aflat ca sunt foarte multe aspecte si consecinte ale acestui Regulament. Multumesc."

Mirela S.

Instruirea personalului este una din cerintele importante ale protectiei datelor. Managerii, angajatii si responsabilii cu protectia datelor vor avea de castigat din acest curs despre Regulamentul European de Protectie a Datelor Personale.

Contactati Opteam Associates pentru oferte de grup.
Acest curs nu este disponibil